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국물맛을 내는 다시

프로펠러 2020. 9. 24. 15:22

Dashi is an essential ingredient used in many Japanese dishes. The most famous of which include the Miso Soup.
Miso paste is softened first and then it is mixed with Dashi. Many other ingredients can also be added depending upon the requirement. However, Dashi is a must.
Most Japanese prefer to take advantage of ready to use Dashi from the market rather than preparing it at home.
Although Wafu Dashi is served with every dish in Japan, the most famous ones include Miso Soup, Snapper Nitsuke, Potato, and Wasabi Soup, Tomato Salad and Chawanmushi.


Dashi는 많은 일본 요리에 사용되는 필수 재료입니다.
그중 가장 유명한 것은 된장국입니다.
된장을 먼저 부드럽게 한 다음 다시와 섞습니다. 요구 사항에 따라 다른 많은 재료를 추가 할 수도 있습니다. 하지만 Dashi는 필수입니다.
대부분의 일본인은 집에서 준비하는 것보다 시장에서 바로 사용할 수있는 Dashi를 선호합니다.
Wafu Dashi는 일본의 모든 요리와 함께 제공되지만 가장 유명한 요리로는 Miso Soup, Snapper Nitsuke, Potato, Wasabi Soup, Tomato Salad, Chawanmushi가 있습니다.


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